Lumber Jack en betaalbare unieke meubels

Nadat ik het vak bosbouwer geleerd had van mijn opa en vader ben ik zelfstandig begonnen met het beroep. Inmiddels heb ik ruim 30 jaar ervaring in de bosbouw (met name houthakken en bewerking). Ook in de houtbranche is er veel veranderd de afgelopen jaren.

Vanwege de flora en fauna wet mogen we zomers het bos niet meer in om te kappen en moest ik voor die maanden andere werkzaamheden gaan zoeken. Gezien mijn passie in hout en mijn creativiteit, bedachte ik mij om meubels te maken.

Thuis begon ik om tafels en tuinmeubels te maken van Douglas hout. Doordat ik zoveel complimenten krijg van mijn omgeving over mijn meubels ben ik dit steeds regelmatiger gaan doen. Momenteel gebruik ik ook Lariks, Eik, Acacia en Grove den als grondstoffen voor mijn meubels.

Door verzoeken vanuit mijn omgeving, ben ik uit gaan breiden in mijn assortimenten. Naast binnen interieur en tuinmeubels kunt u tegenwoordig ook bij mij terecht voor veranda’s en houtenschuren. Geheel op maat kunt u een handgemaakte meubelstuk, veranda of houtenschuur bij mij bestellen en kopen. Neem daarom contact met me op als er specifieke wensen zijn. Over de prijs komen wij vast wel uit.

Geen van mijn houtproducten is twee keer het zelfde. Ik ga uit van de betaalbaarheid van mijn houtproducten tegen zo hoog mogelijke kwaliteit. Al mijn offertes zijn vrijblijvend en eventueel bespreekbaar.

 

Wat ik doe: Houtselectie en uw meubelstuk in de maak!

Copyright © 2011, Lumber Jack, betaalbare unieke meubels. Alle Rechten Voorbehouden.